E5 Portaal

Laatste nieuws

Tue 12 Jun
E5 haalt een beker binnen!

Op het toernooi in Zuidlaren heeft ONR E5 zijn eerste beker binnen gehaald. In de poule waren de teg...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

ONR E5 wint van Warffum E3 met 2-0

Sat 12 May, 15:29

In de regen begon de wedstrijd tegen Warffum thuis. De opstelling van het team was op verzoek van een paar spelers omgegooid en dat was direct goed te merken. Het begon erg rommelig en ONR was wel veel in balbezit maar echt grote kansen kwamen er niet. Halverwege de eerste helft kwamen er meer kansen voor onder andere Justin, Niels, Rik, Sam en Michael. Ewout stond de eerste helft in het doel en moest twee keer een mooie redding verrichten, Martijn en Maarten hielden verder de verdediging dicht. De ruststand 0-0.

In de tweede helft gingen we weer met de vertrouwde opstelling spelen. Ewout en Sam achterin, zij verdedigen samen perfect en Justin had hierdoor in het doel weinig te doen. Het middenveld van Martijn, Rik en Michael kon voldoende druk zetten en de aanval (Maarten en Niels) goed bedienen. Hierdoor stond na ca. 10 minuten in de tweede helft het eerste doelpunt door een afstandschot van Rik, 1-0. De keeper en de verdediging vanWarffum had een zware dag vandaag en moest veel aanvallen tegenhouden. Een afstandschot van Michael zorgde uiteindelijk voor 2-0, wat tevens de eindstand was van deze leuke, spannende maar vooral ook natte wedstrijd.